Selam Eylul,
forumumuza hosgeldin evet esinde senin vizen uzerinden 20 saat calisabilir yalniz bir noktaya dikkatini cekmek isterim 20 saat calismasina calisirda ingilizcesi yoksa nasil is bulcak yada ne is yapacak? 20 saat icin ingilizce bilmek gereken isler hep var dusunuyorum kebab desen orda bile ingilizce istiyorlar sen ingilizce kursuna giderken esinin ingilizcesi anlattigin gibi cok az da kalirsa cok zorlanirsiniz burda bence gelmeden once en azindan ikinizde intermediate yapin ingilizcenizi birsekilde ingilizce ogrenin yoksa burda cidden soyluyorum cok zorlanirsiniz birikiminleriniz ucar gider. simdi gelelim ingilizce kursuna 1 yillik bir ing kursunun ardindan suan muhasebeci oldugu icin muhasebe ile ilgili bir konuda tafe yaparsan daha iyi kavrarsin ama bilgisayarda istersen yaparsin sana kalmis ben olsam suanda yaptigim meslege giderdim sol listesinde ikiside var buyuzden ikisinden hangisini secsen olur ccalistigin yerden ingilizce yazi alirsan olur zaten ona bakmayacaklar cunku au tecrubesini onemsedikleri icin yurt disinda istersen kocda sabancida calis pek iplemiyolar acikcasi. yinede yaninda bulunsun ne olur ne olmaz. yasam giderlerinizi calisarak karsilayabilirsiniz ama dedigim gibi ingilizce cok onemli ben ciftlerin en azindan birinin cok iyi ingilizce bilmesinden yanayim buraya gelmeden bunuda her zaman soyluyorum. is icin ideal sehirle melbourne ve sydney turkler biraz daha organize melbourne de melbourne biraz daha ucuzdur ev kiralari yasama masraflari ama sydney de iyidir karari siz vericeksiniz sonucda

Alıntı
.Sanırım hayat müşterektir buna deniyor.Dil + Tafe 3 yıl sürer demişsiniz ben üniversite okusamda sanırım 3 yıl sürücek.Dil + 2 yıl(Türkiyede myo okuduğum için 2 yıl).Yanlışım olabilir sadece netten okuduklarım kadar bilgim var.Acaba Bilgisayar Enformatik(mühendislik) okusam daha mı iyi olur.2 yılda tamamlayabilir miyim.Bide pr var tabi iş bulmamda hangisi avantajlı olur.Tafe mi üniversite miı?.Kafam gerçekten çok karışık.Ama net birşey var ki vazgeçmeyeceğim.Dilerim hakkımızda hayırlısı olur.

Konuyu Çokmu Beğendin Neden Arkadaşlarınla Paylaşmıyorsun?