+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var
1 2 3 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 25

Konu: Evli Çiftler İçin Avustralya Sertifika Programları

Yeni Üye eylul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Evli Çiftler İçin Avustralya Sertifika Programları

Merhaba,
    Ben ve eşim avustralyaya yerleşmek istiyoruz.İkimizden herhangi biri dil kursuna kayıt olursa(en az 40 hafta bildiğim kadarıyla) sanırım diğeride vize alabiliyor.Ben 2006 Bilgisayar Programcılığı ve Teknolojileri mezunuyum.Liseyi 4 yıl okudum.Anadolu ticaret meslek lisesi.Ortamalarım iyi.İngilizcemiz çok az.Eşim veya ben Avustralyada 1 yıl dil okulu ardından da tafe eğitimı alıp pr başvurusu yapmak istiyoruz.Ben şuan türkiyede ön muhasebeci olarak çalışıyorum sizce bilgisayar alanındamı tafe eğitimi almalıyım muhasebe alanındamı oraya yerleşmemiz için hangisi daha avantajlı olur.Birde Türkiyede 5 yıldır bir şirketin muhasebesini yaptığımı nasıl kanıtlayabilirim.Sigortamı yeni başlattım.Çalıştığım yerden yazı alabilirim.

Ayrıca dil okulu ve tafe eğitim masrafını karşılayabiliriz ancak yaşam giderlerimizi orada çalışıp karşılamak zorundayız.İş bulma imkanımız varmıdır ve hangi şehir bizim için ideal olur?

Cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler....

Site Yazarı fatihsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Entries
    2

Selam Eylul,
    forumumuza hosgeldin evet esinde senin vizen uzerinden 20 saat calisabilir yalniz bir noktaya dikkatini cekmek isterim 20 saat calismasina calisirda ingilizcesi yoksa nasil is bulcak yada ne is yapacak? 20 saat icin ingilizce bilmek gereken isler hep var dusunuyorum kebab desen orda bile ingilizce istiyorlar sen ingilizce kursuna giderken esinin ingilizcesi anlattigin gibi cok az da kalirsa cok zorlanirsiniz burda bence gelmeden once en azindan ikinizde intermediate yapin ingilizcenizi birsekilde ingilizce ogrenin yoksa burda cidden soyluyorum cok zorlanirsiniz birikiminleriniz ucar gider. simdi gelelim ingilizce kursuna 1 yillik bir ing kursunun ardindan suan muhasebeci oldugu icin muhasebe ile ilgili bir konuda tafe yaparsan daha iyi kavrarsin ama bilgisayarda istersen yaparsin sana kalmis ben olsam suanda yaptigim meslege giderdim sol listesinde ikiside var buyuzden ikisinden hangisini secsen olur ccalistigin yerden ingilizce yazi alirsan olur zaten ona bakmayacaklar cunku au tecrubesini onemsedikleri icin yurt disinda istersen kocda sabancida calis pek iplemiyolar acikcasi. yinede yaninda bulunsun ne olur ne olmaz. yasam giderlerinizi calisarak karsilayabilirsiniz ama dedigim gibi ingilizce cok onemli ben ciftlerin en azindan birinin cok iyi ingilizce bilmesinden yanayim buraya gelmeden bunuda her zaman soyluyorum. is icin ideal sehirle melbourne ve sydney turkler biraz daha organize melbourne de melbourne biraz daha ucuzdur ev kiralari yasama masraflari ama sydney de iyidir karari siz vericeksiniz sonucda
    ** Lutfen Konu Acarken Yada Yanitlarken Ozellikle Bir Kisiye Dogru Isim Yazarak Mesaj Atmayiniz Unutmayiniz Eger 1 kisinin Adini Yazarsaniz size 1 kisi yardim eder Isim Yazmazsiniz 10 kisi Yardim eder karar sizin. Ozellikle ismime yazilan konulara bakmiyorum, paylasimdan cikip ozel danismanliga girmemesi icin. ** Forum genelinde msn adresi, email adresi, telefon numarasi yada herhangi bir kontak bilgisi vermek (yada istemek)kurallara aykiridir Ozel mesajlasma bilerek kapatilmistir herkesin paylasmasi icin lutfen soracaklarinizi ilgili forumun icindeki konulara yaziniz. ** Forum Genelinde Danisman Firma Adini Veya Kontak Bilgisini Yazmak Yada Istemek Yasaktir.

Fatih bey öncelikle size teşekkür ediyorum.Bu siteye siz ve arkadaşlarınız yazılarını çok içten bulduğum ve takdir ettiğim için üye oldum.Sanırım geç kalmış bir üyelik.Biz 2011 yılını düşünüyoruz burada iyi bir ingilizce kursuna gidip ingilizcemizi geliştirebilmek için.Ben zaten anadolu lisesi mezunuyum 4 yıl boyunca yeterince ingilizce eğitimi aldım fakat geçen yıllar haliye unutmama neden oldu.Bu yıl onu pekiştirmeyi ve Allah nasip ederse seneye orada karşılıklı kahve içebilmeyi diliyorum.

Birde tafe eğitimi ; 1 yıl dil okulu + 1 yıl tafe olarak mı 2 yıl sürüyor.Yoksa 1 yıl dil okulu + 2 yıl tafe mi.
    Türkiyede de tafe eğitim merkezi açıldı İstanbul ve Ankarada yıllık dil okulu 10,000aud . Tafe 8,500aud.Biz iki şehirde de olmadığımız için Avustralya daha mantıklı geliyor.

Blog Entries
    2

Eylul tesekkur ederim iyi dileklerin icin arkadaslarimin bazilar suanda tasinma sebebiyle forumda yoklar (internetleri daha baglanmadi) bazilarda bazi sebeplerden 2-3 gun yoklar forumda bu aralar 2-3 kisi avustralyadan yanit verebiliyoruz oyuzden yanitlar gecikebilir ben ve arkadaslarim tekrar 3-4 gune kadar full kadro sorulan sorulara cevaplarla devam edicegiz son surat. sorularinin cevaplarina gelince. tabi neden olmasin siz esinizle gelin amaclariniz gerceklessin ama ben cay alayim eski aliskanlik. Guzel 2011 dusunmeniz zaten bu avustralya planlari 1 yillik hazirlanma en az olmali yani simdi dusunmeye ve birikimini ve kafani ona gore ayarlamaya basliyacaksin ingilizceni ona gore gelistireceksin vs. 1 yillik bir zaman vermeniz kendinize tafeler diplomalarda 2 yil suruyor sertifikalarda 1 yil suruyor buyuzden siz diplomaya gitmek zorundasiniz eger pr dusunuyorsaniz. yani ing kursu 1 yil ve 2 yil tafe surecek toplamda 3 yil yani tafe turkiye yanilmiyorsam yeni acildi bir firma tarafindan yani au hukumetine bagli degil onu biliyorum. esinizin mesleginden bahsetmemissiniz yazinizda.
    ** Lutfen Konu Acarken Yada Yanitlarken Ozellikle Bir Kisiye Dogru Isim Yazarak Mesaj Atmayiniz Unutmayiniz Eger 1 kisinin Adini Yazarsaniz size 1 kisi yardim eder Isim Yazmazsiniz 10 kisi Yardim eder karar sizin. Ozellikle ismime yazilan konulara bakmiyorum, paylasimdan cikip ozel danismanliga girmemesi icin. ** Forum genelinde msn adresi, email adresi, telefon numarasi yada herhangi bir kontak bilgisi vermek (yada istemek)kurallara aykiridir Ozel mesajlasma bilerek kapatilmistir herkesin paylasmasi icin lutfen soracaklarinizi ilgili forumun icindeki konulara yaziniz. ** Forum Genelinde Danisman Firma Adini Veya Kontak Bilgisini Yazmak Yada Istemek Yasaktir.

Cevabınız için tekrar teşekkür ediyorum.Eşimin mesleği sigortacılık yani herhangi bir diploması veya sertifikası yok fakat 6yıldır sigortacılık yapıyor(Sigorta elamanı olarak).İkimizde 1984 doğumluyuz.Sigortacılık ile ilgili bir tafe eğitimi olmadağı için benim okumam gerekiyor.Daha doğrusu ikimizde iyi bir eğitim istiyoruz.Ama maddi durumumuz ikimizin okumasına yeterli olmayacaktır. Önce eşim beni okutacak sonrada çalışıp ben onu .Sanırım hayat müşterektir buna deniyor.Dil + Tafe 3 yıl sürer demişsiniz ben üniversite okusamda sanırım 3 yıl sürücek.Dil + 2 yıl(Türkiyede myo okuduğum için 2 yıl).Yanlışım olabilir sadece netten okuduklarım kadar bilgim var.Acaba Bilgisayar Enformatik(mühendislik) okusam daha mı iyi olur.2 yılda tamamlayabilir miyim.Bide pr var tabi iş bulmamda hangisi avantajlı olur.Tafe mi üniversite miı?.Kafam gerçekten çok karışık.Ama net birşey var ki vazgeçmeyeceğim.Dilerim hakkımızda hayırlısı olur.

Blog Entries
    2

universite okuman icin IELTS puanin 2011 e kadar 6.5 yapman gerekiyor ve unutmaki universitenin yilligi 15000 dolarlarda uni den ciktigindada pr a basvurabilirsin universiteler avustralyada 3 yildir yani herturlu 3 yil okuyacaksin uni okurkende 20 saat esin ve senin calisma izniniz

Tamamdır karar verdim dil + tafe(2yıllık).IELTS den 4,50-5,00 alsam dil kursuna gitmeden tafeye gidebilir miyim.Türkiyede dil kursuna giden biri IELTS den bu rakamları alabilir mi?
    İyiki varsınız çok teşekkürler...

"Üniversiteler ve TAFE ler IELTS ya da TOEFL sonuçlarını talep ederken, birçok Business College daha esnektir ve dil okulunuzdan alacağınız son sertifika yeterlidir."
    Bu yazıya göre iş başvurusu yaparken ayrım yapılır mı yani tafe eğitimini üniversiteden alanlar ile Business College dan alanlar arasında bir ayrım olurmu.Yani atıyorum sertifikayı özelden almışsın,diğer kişi devlet üniversitesinden diye iş yeri ayrım yapabilir mi?Çok soru soruyorum kusura bakmayın.

Blog Entries
    2

Alıntı eylul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Üniversiteler ve TAFE ler IELTS ya da TOEFL sonuçlarını talep ederken, birçok Business College daha esnektir ve dil okulunuzdan alacağınız son sertifika yeterlidir."
    Bu yazıya göre iş başvurusu yaparken ayrım yapılır mı yani tafe eğitimini üniversiteden alanlar ile Business College dan alanlar arasında bir ayrım olurmu.Yani atıyorum sertifikayı özelden almışsın,diğer kişi devlet üniversitesinden diye iş yeri ayrım yapabilir mi?Çok soru soruyorum kusura bakmayın.
    bu sorundan hic birsey anlamadim business college dedigin nedir bu sozleri kim soyluyor esnek vs.

+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var
1 2 3 SonuncuSonuncu