+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var
1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 17

Konu: moraller bozuk

Yeni Üye

moraller bozuk

herkese merhaba benim başvurum 5 mart 2010 da işleme alındı 25 haziranda sponsor istediler ve 5 temmuzda sponsorumuz kabul edildi bugün 22 temmuz sponsorum kabul edildikten sonra her sabah bugün pasaportum gelicek diye uyanıyorum ama hala bi ses yok geceleri uyuyamıyorum artık psikollojim bozuldu 17 gün oldu sponsorun kabulünden beri inş yakında pasaportumu vizemle birlikte yollarlar herkese kolay gelsin bu işlere yeni başlayanlara da allah sabır versin.Fatih bey bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim iyi günler teşekkürler.

Site Yazarı fatihsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Entries
    2

Selam elok,
    oncelikle forumumuza hosgeldin
    dur daha yolun basindasin oyle yok moral bozmak once moralini duzelt bakalim simdi sana bir kac soru

1) esin isci bulmadan issizlik parasi aliyormu yada centrelinkle bir isi varmi?
    2) sadece kons. size sponsorluk icinmi problem cikardi baska burda anlatmadiginda sorunlar soyledilermi size ? soruyorum cunku sonra vize vermediklerinde siz soyle demistiniz boyle demistiniz diyosunuz.
    ** Lutfen Konu Acarken Yada Yanitlarken Ozellikle Bir Kisiye Dogru Isim Yazarak Mesaj Atmayiniz Unutmayiniz Eger 1 kisinin Adini Yazarsaniz size 1 kisi yardim eder Isim Yazmazsiniz 10 kisi Yardim eder karar sizin. Ozellikle ismime yazilan konulara bakmiyorum, paylasimdan cikip ozel danismanliga girmemesi icin. ** Forum genelinde msn adresi, email adresi, telefon numarasi yada herhangi bir kontak bilgisi vermek (yada istemek)kurallara aykiridir Ozel mesajlasma bilerek kapatilmistir herkesin paylasmasi icin lutfen soracaklarinizi ilgili forumun icindeki konulara yaziniz. ** Forum Genelinde Danisman Firma Adini Veya Kontak Bilgisini Yazmak Yada Istemek Yasaktir.

Yeni Üye

hosbolduk fatih bey 1. eşim iş bulmadan para alıyor fakat annesiene bakıcı olarak gözüküyor carer 15 günde bir 800 dolara yakın para alıyo bu para normal bir işcinin aldıgı para au da sizin de bildiğiniz gibi fakat devletten aldığı için bizden sponsor istediler bizde bulduk ve kabul edildi bugün 17. gün bi ses cıkmadı.
    2:ben başvuruda ki istenen herseyi ama herseyi bunu altını çizerek söylüyorum fatih bey inanın buna ilişkisini benim kadar kanıtlaya bilen birini göremessiniz.Sizi su kadar söylim resimler dvd ler filan onları gectim posta cekleri money transfer kagıtları nı bile saklamıstık biz ilişkimiz 2005 de baslamıstı 2005 de yolladıgım hediyelerin posta ceklerini bile saklamıstım ben 2007 de birbirimize yolladımız para transferi western union makbuzlarını bile saklamıstım msn ler mailler herşey kısacası istedikleri herseyı a dan z ye hepsini yollamıstım sadece telefon dokumu ıstemıslerdı onu yollamamıstım onuda ıstemezler artık demıstım işte basvurudan 1 ay sona 2005 den 2010 a kadar telefon dokumanlarımzı istediler bizde bulduk 5 yıl boyunca konustugumuz telefon dokumanlarını da yolladım sonra sponsor istemişlerdi onuda buldum şimdi durum bu fatih bey tesekkurler

Blog Entries
    2

anladim biliyorsunki evlilik vizeleri basvurulari en erken 4 en fazla 10 ay icinde oluyor eylulun 5 ine kadar bekle ve bu beklemede kendinin psikolojine dikkat et git balik tut arkadaslarinla eglen bir muddet unut burayi eminim en beklenmedik bir anda seni arayacaklar ve vizeniz oldu pasaportunuzu gonderiyoruz diyeceklerdir benim burda tek gordugum sikinti esinin issizlik parasi almasi sponsor bulsalarda adamlar buna acayip kil oluyor issiz parasi alanin esi calismaz diye bakiyorlar icinden ben calisacam diyorsun yan gelip yatmicam diyorsun avustralyaya geldiginde biliorum ama bu onlarin gorusu ben senin vize almana %70 oraninda bakiyorum esin issiz kurumundan almasaydi sana %100 sans verirdim ama yinede yuksek sansin cunku sponsor kabul edilmis kabul edildiginde centrelink esine postaliyor kabul edildigini bu kagit esindemi ? normalde sponsor bulundukdan centrelink onayladikdan sonra eger 5 ay gecmisse sponsor bulundukdan 3 hafta sonra vizeyi gonderiyorlar senin henuz daha 4 ay gecmis 1-2 aya kadar mutlaka alacaksin sonucu icini rahat tut pozitif dusun negatiflik esinede yansir buraya geldikden sonra sorunlar daha artar buyuzden biraz pozitif ol
    ** Lutfen Konu Acarken Yada Yanitlarken Ozellikle Bir Kisiye Dogru Isim Yazarak Mesaj Atmayiniz Unutmayiniz Eger 1 kisinin Adini Yazarsaniz size 1 kisi yardim eder Isim Yazmazsiniz 10 kisi Yardim eder karar sizin. Ozellikle ismime yazilan konulara bakmiyorum, paylasimdan cikip ozel danismanliga girmemesi icin. ** Forum genelinde msn adresi, email adresi, telefon numarasi yada herhangi bir kontak bilgisi vermek (yada istemek)kurallara aykiridir Ozel mesajlasma bilerek kapatilmistir herkesin paylasmasi icin lutfen soracaklarinizi ilgili forumun icindeki konulara yaziniz. ** Forum Genelinde Danisman Firma Adini Veya Kontak Bilgisini Yazmak Yada Istemek Yasaktir.

Yeni Üye

bu arada fatih bey ben gecen sene 6 ay melbourne de bulundum artısı olur diye düşünmüştüm. birde bana sponsor olan kişi çalıştıgı fabrikanın patronuyla konuştu benim işim gidince hazır ve centlink e belirtti sponsorum bunu işimin geldiğim de hazır oldunu tesekkurler iyi günler..

Blog Entries
    2

tamam simdi oldu senin vizen buyuk ihtimalle gelecek sabirli ol geldiginde calisacaginida belirttilerse senin psikolojini bozmana hiic gerek yok sadece zaman alabilir vizen gelmesi bekle bir iki ay daha eger vizen gelmesse ankaradaki buyuk elcilige mail atarsin ama simdi degil 6 ay gectikden sonra ama dert etme vizen yakinda sende olur vizeni aldiginda bizi bilgilendir vizemi aldim diye

Yeni Üye

ok tesekkurler inş bu hafta gelir gelirse bilgilendircem tabiki sizi iyi günler

Yeni Üye

sponsorum kabul olduktan sonra ordaki yetkililer 1 hafta icinde aralar demisler sponsoruma 24 gun oldu tik yok onumuzdeki hafta 1 ay olcak birde vize kabul olunca beni aricaklar mi cunki benle herzaman posta yoluyla haberlestiler tesekkurler

Blog Entries
    2

arayabilirlerde aramayabilirlerde duruma bagli eger hersey yolunda giderse aramazlar gonderirler pasaportla birlikte hosgeldiniz yazisini. evet onceki yazimda soyledigim gibi eylulu bekle basvuru suren 6 ay oldugunda email gonder onlarin sana posta ile yolladigi kagitlarda yaziyordur email adresleri sponsor kabul edildigini ve ne durumda oldugunu sorarsin

Yeni Üye

slm fatih bey ben simdi avustraliadan gelcek haberi mi bekliom yoksa ankaradan gelcek haberi mi cunki sponsorum kabul edilerek avustralya gerekli cevabi verdi saniyorum ben sponsor istediklerinde aramistim konsoloslugu sponsorunuz kabul olduktan sonra son bi kontrol yapip vizenizi yollariz demslerdi.bu son kontrol bu kadar uzun surer mi yaa 36 gun oldu sponsor kabul olali ama 5 eylule kadar beklicem sizin de dediniz gbi 6 ay dolana kadar haber cikmassa mail aticam sponsorum kabul oldu vizem ne durumda diye.tabi ins 5 eylule kadar bi haber cikar iyi gunler tesekkurler

+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var
1 2 SonuncuSonuncu

Bu Konudaki Etiketler

Konuyu Çokmu Beğendin Neden Arkadaşlarınla Paylaşmıyorsun?

Konuyu Çokmu Beğendin Neden Arkadaşlarınla Paylaşmıyorsun?